Mulţumesc,mamă…!!!

O zi deosebită! Cuvintele sunt mult prea sărace pentru a scrie despre ea, despre cea mai iubită fiinţă din lumea aceasta, despre mama.

Mama, este fiinţa umană pe care Dumnezeu a ales-o să vin eu pe lumea aceasta. Este un lucru uimitor acesta! Oricât aş încerca să înţeleg dragostea ei, mă depăşeşte! În ea, e dragoste de Dumnezeu. Nimic nu o poate echivala. Sacrificiile, suferinţele, zâmbetul, grija, rugăciunile, lacrimile, măngâierile, cuvintele, suspinul, toate aceste comori ale mamei sunt preţioase pentru mine.

Mama, chipul unui înger veşnic viu! Chipul ei niciodată nu va muri. Nimic valoros nu va avea sfârşit. Mama, este viaţă din viaţă. Un izvor divin de viaţă ales de Dumnezeu pentru a coborâ din Cer pe pământ existenţa, ceea ce umanul nu va putea niciodată inventa.Ea este întruchiparea dragostei pe pământ.

Mama, este tot ceea ce e deajuns în lumea aceasta. Când ai nevoie de ceva ce nu poţi cuvânta, vei găsi la ea necuvintele care îţi vor revigora întreaga fiinţă. De ce? Pentru că mama, e special aleasă pentru aceasta. Nimic nu va putea înlocui dragostea ei. Chiar dacă va veni şi momentu unei scurte separări, dragostea ei e pururi in inima noastră. Dragostea ei e dragoste de Dumnezeu care rămâne veşnic.

Mama, nu e ceva opţional. Nu o alegem noi însă este exact ceea ce aveam noi nevoie. Este perfectă! Întotdeauna te va surprinde prin ceea ce este ea. De ce? Este darul perfect a lui Dumnezeu pentru mine, pentru tine! Dacă cumva o uiţi, ea nu te uită, dimpotrivă te va căuta. Dacă vei merge departe de ea, ea nu va sta departe de tine.

Mama, merită ce avem noi mai bun de dăruit pentru ea. Iubeşte-o! Preţuieşte-o! Caut-o!

Mama, este singura floare al cărui parfum este inconfundabil. Ţine-o cât mai aproape de tine! Ea, niciodată nu se va usca. Va rămâne veşnic verde şi plină de viaţă.

Mamă, te iubesc!

2 gânduri despre „Mulţumesc,mamă…!!!”

  1. Mama..iubeste neconditionat, fara a astepta ceva in schimb, fara scopuri…iubeste, daruieste, sprijina, da siguranta, mangaiere:)..
    Iubiti si voi neconditionat si rasplata se va vedea de la Tatal nostru de Sus dupa cum ne spune prin Cuvantul Sau in Deuteronom 5: 16 „Cinsteste pe tatal tau si pe mama ta, cum ti-a poruncit Domnul Dumnezeul tau, ca sa ai zile multe si sa fii fericit in tara pe care ti-o da Domnul Dumnezeul tau”.
    Iti multumesc Doamne ca ne-ai creat intr-un chip atat de minunat, iti multumesc pentru tot ceea ce ai lasat in viata fiecaruia, iti multumesc pentru dragostea cu care ne inconjori in fiecare clipa, iti multumesc pentru TOT.
    Si..:) iti multumesc si tie, Eli, pentru acest eseu deosebit. Fii binecuvantat de Domnul

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s