Ce sa faci cand nu stii ce sa faci?

Momentele de felul acesta sunt foarte valoroase pentru noi. Noi le numim „plictiseala„, iar cand ne plictisim suntem atat de tentati sa alegem sa facem lucruri nu foarte folositoare pentru noi. Zic asta pentru ca pentru un copil a lui Dumnezeu fiecare moment este foarte important in relatia cu Tatal.

Nu de multe ori cand nu stim ce sa facem, incepem sa ne rugam, sau meditam la viata noastra spirituala, sau la mandatul si talantul pus de Dumnezeu in noi sau alte lucruri de felul acesta. Cel mai adesea ne lasam prada pierderii de timp intr-un fel sau altul. Putem castiga prin rascumpararea timpului. Deseori in momente cand nu stii ce sa faci, poti asculta vocea lui Dumnezeu. Pare un moment nu tocmai prielnic pentru asta, dar am realizat de multe ori ca atunci cand nu avem ce face, gandurile imi erau indreptate spre Dumnezeu si pur si simplu vorbeam cu El iar El in dragostea Lui imi raspundea in launtrul inimii.

Cand nu stii ce sa faci, vorbeste cu Dumnezeu; iar cand stii ce trebuie sa faci inseamna ca stii ca trebuie sa vorbesti cu El

 

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s