din 2012 spre 2013

Cu ajutorul lui Dumnezeu, dupa mai bine de un an in care nu am mai postat nimic pe blog, desi mai multa lume m-a „certat” ca nu am mai scris nimic, am deosebita bucurie sa revin. Recunosc ca am salvate mai multe ciorne care am vrut in decursul acestui an sa le public dar din ma multe motive nu am mai scris nimic.

Astfel, revin in lumea virtuala acum spre finalul unui alt an. Nu mai e mult
si ceea ce parca nu foarte demult a inceput, adica anul 2012, se apropie de sfarsitu lui. Se zvoneste urlator parca faptul ca unii mai „destepti” cu o secunda decat „prostimea” pot sa isi adauge ceva gologani in conturile lor si au accelerat tare ideea de sfarsitul lumii odata cu sfarsitul calendarului maya dupa mai bine de 5000 de ani. Atentie la vrajitorii, cititori in stele, horoscoape, si multe alte lucruri care sunt inselatoare.

In DEX, cuvantul apocalipsa este tradus ca „sfarsitul lumii”. Stiti ce este injrijorator? Faptul ca ideea de sfarsit, de final, de incheiere, nu este deloc zguduitoare pentru omenire. Se scriu articole, se fac tot felul de reportaje, mai sunt si unii care studiaza ideea de final al omenirii si parca nimic nu trezeste in noi  faptul ca terminarea lumii inseamna un capat de drum pentru fiecare om, un final care este neschimbabil atunci. Oare ce ai face daca ai stii ca azi e ultima zi a vietii tale? Un tanar arogant l-a intrebat odata pe un pastor (preot): „Cat mai e pana la sfarsitul lumii? Ca sa stiu cat mai am de trait. Pastorul nu a raspuns arogantei lui dar dupa cateva minute la coltul strazii s-a adunat lumea pentru ca fusese un accident. In accident era implicat tanarul nostru care acum nu mai sufla. Pastorul s-a uitat la computerul de bord al masinii conduse de tanar si acolo indica faptul ca ultima deplasare a masinii a fost de 18 metrii. Oare cat mai e pana la sfarsitul vietii tale? Oare cat mai e pana la sfarsitul lumii? Calendarul maya se sfarseste in decembrie 2012 dar asta nu inseamna ca e si sfarsitul lumii pentru ca acesta il stie numai Dumnezeu.

Consider ca ideea de sfarsit al vietii, oricand ar fi acesta, ar trebui sa ne deschida ochii mintii si sa stim ca pe Dumnezeu nu il putem insela niciodata prin felul in care traim. Momentul sfarsitului inseamna momentul revenirii lui Isus Hristos (Matei cap.24 v.37, 42, 44). Daca momentul revenirii lui Hristos (sfarsitul lumii) nu ne gaseste cu inima curata, dedicata lui Dumnezeu printr-o viata traita dupa voia Lui si dupa principiile scrise in Biblie, acesta va fi un sfarsit tragic, dureros, o eternitate separati de Dumnezeu. Daca momentul revenirii lui Hristos (sfarsitul lumii) ne gaseste implinind voia Lui, atunci acest sfarsit inseamna nu un final, ci un inceput in Imparatia lui Dumnezeu, o eternitate in Cerul Sfant, loc pregatit de El pentru alesii Lui.

Dumnezeu sa va binecuvinteze!

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s