Si tu lasi o urma

Nu stiu daca te-ai gandit vreodata ca fiecare dintre noi lasam ceva in urma noastra. Oamenii mari ai lumii au lasat ceva adanc amprentat in urma lor astfel incat cei ce ai venit dupa ei au putut stii despre ei, despre viata lor, despre activitatile lor datorita faptului ca au lasat ceva in urma lor. Dar nu numai oamenii mari, numele grele care le studiem la scoala sau ii gasim in intrebari de cultura generala lasa ceva dupa ei. Fiecare dintre noi lasam ceva in urma noastra. Chiar si tu lasi o urma.

Biblia are o fraza care este des intalnita in vocabularul nostru: „Cum ai facut asa ti se va face”. Noi nu luam in seama multe lucruri marunte care le facem sau la intalnim in viata pentru ca noi consideram ca sunt prea nepretuite. Facem unele lucruri mici care nici nu realizam ca defapt ele pot fi o urma uriasa in urma noastra. Poate ca urma aceasta nu se va vedea prea curand, dar poate o vor vedea urmasii nostrii. Unii poate spuneti ca gandesc prea mult sau prea departe.

Tot Biblia pune accent pe „sfansitul” vietii decat pe inceputul ei. De multe ori ne impresioneaza ceva care a fost piatra de inceput al unei lucrari bune, dar Dumnezeu se uita la sfarsitul acelei lucrari. Nu faptul ca ai o ravna mare pentru Dumnezeu un an de zile si apoi o lasi mai incet impresioneaza pe Dumnezeu, ci faptul ca finalul tau e incoronat cu aceeasi ravna pentru Dumnezeu. Stiti ce? Pe Dumnezeu nu il putem mintii! Pe Dumnezeu nu il putem impresiona! Pe Dumnezeu il putem doar iubi, doar sluji, doar fiindui recunoscatori, facand totul pentru El. Si asta nu pentru o rasplatire, ci sa facem pentru El totul din pricina dragostei lui jertfitoare materializata pe Golgota.

Unele urme nu se sterg usor chiar daca noi am vrea sa se intample acest lucru. Urmele pot fi urmari ale faptelor, ale vorbelor, ale comportamentului, ale gandirii, ale credintei, ale slujirii, ale actiunilor frumoase sau mai putin frumoase. Cand ai teama de Dumnezeu cu siguranta in urma ta vei lasa urma fricii de Dumnezeu. Cand il iubesti pe Dumnezeu cu siguranta in urma ta va ramane urma dragostei de Dumnezeu. Cand te rogi lui Dumnezeu cu siguranta in urma ta va ramane urma Rugaciunii. Cand ramai devotat lui Dumnezeu in urma ta va ramane pasiunea pentru Dumnezeu.

Nu uita…si tu lasi o urma!!!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s