Suntem responsabili…

Traim intr-o lume in care ne facem responsabili pentru alegerile si consecintele alegerilor noastre. Nu am inteles dece omul arunca vina pe Dumnezeu pentru relele/esecurile/nevoile din viata lui.

Dumnezeu nu e vinovat pentru ca nu am ales in viata mea in felul in care El ma sfatuit sau mi-a poruncit. Voia lui Dumnezeu o aflam in intregime in Biblie. O intrebare: oare cum ne vom simti cand vom sta inaintea scaunului de judecata a lui Dumnezeu si vom fi trasi la raspundere pentru faptele noastre? Vom spune ca nu am stiut ce si cum trebuie sa face? Vom spune ca nu am cunoscut Scriptura? Eu sunt convins ca Dumnezeu ne-a daruit in Biblie toate informatiile necesare pentru viata fireasca si cea spiritual dar datoria noastra este sa dorim s-o cunoastem. Prin faptul ca nu dorim sa cunoastem personal Biblia, lucrul acesta inseamna neascultare fata de Dumnezeu.

M-am bucurat cand intr-o zi un prieten mi-a spus ca de la inceputul anului studiaza Noul Testament, individual, acasa. Defapt pe Dumnezeu numai in felul acesta il putem cunoaste. Asa putem cunoaste care e voia Lui cu privire la noi.

Suntem responsabili pentru timpul si prioritatile din viata noastra. Voia lui Dumnezeu este ca niciunul dintre noi sa nu aiba parte de o despartire vesnica fata de El. Dumnezeu ne doreste pe toti in Imparatia Lui.

Haideti sa alegem sa dorim a-l cunoaste pe Dumnezeu si voia Lui din Scriptura…

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s