Daca strigam toti, totusi cine aude?

Niciodata lucrurile nu au functionat atunci cand toti au facut acelasi lucru. Am impresia ca noi nu ne cunoastem locul. Suntem tentati sa privim partea altora ca fiind mai stralucitoare si totodata sa copiem pe altii. Multi oameni au ajuns sa fie plagiatori fara personalitate.

Dumnezeu a pus in fiecare dintre noi o samanta speciala, personala, individuala. Daca ADN-ul corpului e diferit la fiecare om, ADN-ul interior nu e comun tuturor. Si el e diferit de la om la om.

Ce frumos e campul plin de flori colorate, cerul plin de stele de diferite marimi si lumini, picurii de ploaie – unii mai mari altii mai mici, pestii marii atat de diferiti, s.a.m.d.

Tu te-ai descoperit pe tine? Stii ca faptura ta e unica in lume? Esti unic prin ceea ce Dumnezeu a pus in tine. Nu te mai uita la altii care au culori vii, stralucire enorma iar pe tine sa te privesti ca un nimic! Nu striga, poate Dumnezeu nu te-a chemat la asta. Dumnezeu nu ne-a creat pe toti sa fim gura.

Dumnezeu ne va rasplati pentru ceea ce am fost pusi sa facem. Nu iti ocupa timpul cu alte lucruri care nu ti-au fost cerute.

Cauta sa fii la locul unde te-a asezat Dumnezeu; El acolo te va cauta mereu!

Fii binecuvantat(a)!!!!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s